Travellin’ Brothers fra Bilboa - Spania

Travellin’ Brothers fra Bilboa - Spania

Et av Europas tøffeste liveband - Vinner av European Blues Challenge 2015 

Gjennom historien har de største blues tolkere alltid holdt seg nær røttene til deltablues. Travellin’ Brothers er ikke noe unntak. Grunnlagt i 2003 i Leioa, en by i den bastiske region Bizkaia, i nærheten av byen Bilbao, har bandet hentet inspirasjon fra elva Nervion og dens industrielle karakter. The Travellin’ Brothers har utviklet sin spillestil gjennom disse årene. De er seks venner, seks brødre og deres slektskap til musikken kan høres når de opptrer. De har en slående musikals kunnskap og har turnert non stop i 10 år. De er alltid på farten, alltid med et ønske om å bli bedre. 6 album og mer enn 700 konserter er bevis på det.

Gled dere publikum, til ekte vare fra Baskerland. Travellin’ Brothers kommer til Hell, Norge med original oppsetning med bass, gitar, trommer, piano, saksofon og sang, i tillegg har de med seg trompet og trombone, i beste blues band ånd.

Blues in Hell er stolt av å kunne samarbeide med den Europeiske Blues unionen og dette fantastiske bandet vant årets European Blues Challenge – en konkurranse hvor bluesband fra 20 nasjoner deltar.

Blues in Hell er kandidat til på stille som arrangør av dette store og viktige arrangement i 2017.

Sist redigerttirsdag, 23 juni 2015 10:42