Nominert til årets festival i Festival Awards EUROPE 2013

PRESSEMELDING: Blues In Hell kan stolt meddele at festivalen også i år er nominert til Festival Awards Europe -http://eu.festivalawards.com/vote i kategoriene ”BestSmall Festival” og “Best Indoor Festival”.

Begrunnelsen for nomineringene i begge klasser er mye godt på grunn av kompaktheten i arrangementet, lokaliseringen i forholdt til flyplass, stemningen, atmosfæren, innsatsen fra de frivillige og ikke minst satsningen på ”Magic Mirror” teltet som festivalen eksklusivt henter inn fra Belgia hvert år. Årets festival ble i tillegg kronet med ett fantastisk vær, noe som gjorde hele stasjonsområdet ”helt magisk”

Vinnerne blir offentliggjort under en galla på European Festival Awards Show 15 Januar 2014 i Groningen i Nederland, i forbindelse med åpningen av Eurosonic som er Europas største show case festival - www.eurosonic-noorderslag.nl/en/

”HJELP OSS TIL SEIER” – ”Vote For Us”

Blues in Hell er også i år nominert til European Festival Awards i de 2 kategoriene ”Best Indoor Festival” og ”Best Small Festival”.

Nytt fra fjoråret hvor vi ble nest beste festival, er at i tillegg til fagjuryen så teller publikumsstemmene mer enn tidligere og Blues in Hell er avhengig av støtte fra så mange som mulig av dere for å nå helt til topps.

Vi oppfordrer derfor alle som mener Blues in Hell 2013 fortjener å vinne til å gå inn på -http://eu.festivalawards.com/vote og avgi en stemme. Stemmingen starter Tirsdag 1 Oktober kl 18:00. Det er lov til å stemme så mange ganger man vil.

Please vote Blues in Hell 2013 to win “Best Indoor Festival” or “Best Small Festival”

Siste dato for stemmegivning er 1 November 2013 kl 23:00.